Jerry Popeye

Architect Jerry Popeye is een gepassioneerd architect met meer dan 30 jaar ervaring in het vakgebied. Hij heeft diverse projecten uitgewerkt, waaronder commerciële en residentiële gebouwen, stadsplanning en landschapsarchitectuur.

Architect
Jerry Popeye

Volg ons

Architect Jerry Popeye staat bekend om zijn vermogen om functionaliteit en esthetiek naadloos te integreren in zijn ontwerpen, waardoor ruimtes ontstaan die niet alleen mooi zijn maar ook praktisch en efficiënt. Hij heeft oog voor detail en een passie voor duurzaamheid. Hij zorgt ervoor dat zijn ontwerpen zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen en technieken bevatten.

Projecten
0 +
Tevreden klanten
0 +

Filisofie

Streven naar het functionele

Wright geloofde in het creëren van omgevingen die zowel functioneel als menselijk waren, waarbij hij zich niet alleen richtte op het uiterlijk van een gebouw, maar ook op hoe het zich zou verbinden met en het leven zou verrijken van de mensen die erin woonden. Bovendien stelt zijn organische ontwerpfilosofie in de kern dat architectuur een relatie heeft met haar tijd en plaats.

Wij streven ook naar dit functionele, deze transcendentie, deze interactie … in onze plannen, steeds vertrekkend vanuit een functionele analyse van het programma en de omgeving, samen met een artistieke visie, wat resulteert in een authentiek concept dat verbonden blijft met zijn inhoud en locatie.

Architect Jerry Popeye - project Izegem, Ghistelstraat
Architect Jerry Popeye - project Adinkerke, Duinhoekstraat
Architect Jerry Popeye - project Izegem, Ghistelstraat
Scroll naar boven